LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Linda Ramsings blog

Blog

view:  full / summary

Legat til sexolog studerende

Posted on July 15, 2015 at 10:48 AM Comments comments (100)
Karen Sundtoft har skrevet denne klumme, som kan være interessant for dig der ønsker at blive sexolog, eller allerede er igang med uddannelsen - måske lige har afsluttet den?

Endelig et legat til sexolog-studerende
Det er dyrt at blive uddannet sexolog! Det er dyrt, og der er ikke mange penge at hente gennem legater. Så skal man i hvert fald være virkelig kreativ. J

eg har bedt Linda om lov til at skrive en klumme her på hendes hjemmeside for at fortælle lidt om Alor-legatet (alor.dk/legat), som er det første legat stilet direkte mod sexolog-studerende og nyuddannede sexologer.

Mit navn er Karen Sundtoft. Gennem de sidste fem år har jeg blogget om seksualitet og holdt foredrag om det, men det er svært at få til at løbe rundt som enmandshær, så i februar købte jeg mig ind i alor.dk og har siden blogget gennem BlogAlor.

alor.dk er en webshop for sexlegetøj, men udover at hjælpe danskerne med at vælge det rigtige sexlegetøj via guides og anmeldelser, vil vi også rigtig gerne sende god viden og information ud.Og så vil vi gerne være med til at sikre, at der bliver uddannet flere dygtige sexologer - for det er der brug for! Men som sagt er det tungt for pengepungen at blive sexolog.

Vi håber at få udbredt Alor-legatet. Det kan søges af studerende og nyuddannede sexologer, og der er 10.000 kr. til modtageren. I år er der endda også 3.000 kr. som et ekstra legat til endnu en studerende.

Rent praktisk er der deadline for indsendelse af ansøgning d. 17. september 2015, og modtagerne af det store og lille legat bliver udtaget d. 17. oktober 2015. Vi skal modtage max 2 A4-sider af max 2400 anslag pr. side, og de skal sendes til [email protected]

I ansøgningen vil vi gerne vide, hvorfor du brænder for det her? Hvad er dine mål, ideer, visioner i forhold til sexologien, og hvorfor kommer du til at gøre en forskel?

Det bliver primært mig, der kommer til at sidde og læse jeres ansøgninger, og det glæder jeg mig virkelig meget til! God skrivelyst!

Foredrag med Robert Lubarski

Posted on January 19, 2015 at 6:45 AM Comments comments (341)
Det er mig en stor glæde, at kunne præsentere og byde velkommen til Robert Lubarski i min klinik torsdag d. 5.2.15 kl. 19-21.

Robert er kendt for sit mangeårige samarbejde med Joan Ørting, og er selv uddannet Sexolog, parterapeut og kærlighedsshaman. Udover det har han undervist sexolog elever og været censor på Joans uddannelser.

Han deltig i tv programmet SEXOLOGERNE sammen med Joan Ørting, og har selv lavet en del tv programmer, bl.a hvor han lærte unge mænd at finde ind til deres seksualitet og elske sig selv mere. 

Robert er med sin spirituelle tilgang og med sit varme og åbne hjerte, en mand der aldrig bliver kedelig at opleve. Han formår lige at komme derind og ramme hjertet, hvor nogen i årevis har forsøgt at lukke af og være distanceret. Men er der noget bedre, end at være åben og modtagelig for alt den kærlighed som bare venter på, at vi tager imod med åbne arme <3

Tilmeld dig dette smukke foredrag, enten du er single og tager en ven/veninde med, eller er i et parforhold, så tag partneren med til dette kærlige møde.

Jeg glæder mig til at se dig.

Tilmelding via dette link:

https://billetto.dk/da/events/hvordan-elsker-man-en-kvinde-8889d5


Introvert eller ekstrovert

Posted on December 19, 2014 at 5:32 AM Comments comments (98)
Er jeg introvert eller ekstrovert??

Måske er det betegnelser, du er begyndt at støde på i det danske samfund?

Det er betegnelser som altid har været der, men først på det sidste er introverte mennesker, begyndt at sige fra og komme frem i debatter og med udtalelser, omkring det at være introvert. For vi kan hurtigt blive enige om, at vi lever i en ekstrovert verden, hvor det kan være svært at "passe ind" som introvert.

Jeg vil også tillade mig, at dele min mening omkring at, introvert ikke er det samme som indadvendt, og slet ikke har noget at gøre med at være asocial. Det handler om at ca. 40 procent af befolkningen er introverte, men hurtigt bliver sat i bås som værende indadvendte, social angste, asociale, usociale og ligefrem fobiske - og alt det har ingen sammenligning og INTET på sig! 

At være introvert, betyder i al sin enkelthed: At introverte mennesker får energi/lader op, ved at være alene i sit eget selskab. Hvorimod ekstroverte mennesker får energi/lader op, ved at være sammen med andre mennesker.

Eks. holdt jeg selv en stor havefest for nogle år siden, i et sommerhus ved vandet. Flere af gæsterne fortrak stille og roligt under festen, og valgte at gå ture i nærområdet, alene og nyde naturen og omgivelserne. Jeg kan huske at nogen bemærkede det, og spurgte om gæsterne synes vi andre var kedelige? Hvilket de andre gæster bestemt ikke var, de gav den gas og havde en fest og blev hængende omkring bordene til kl. 9.00 næste morgen, uden at sove eller trække sig. Men disse mennesker var introverte, og har haft brug for dette break, for at finde roen og sig selv igen, altså ny energi ind i kroppen, så de evt. kunne vende tilbage til festen og holde lidt ud igen.

Det er der intet galt i,men blot en anden måde at agere i verden på. Det skal vi ekstroverte ikke tage personligt, men registrere og acceptere, fordi det er helt okay og ligeså okay som at være ekstrovert.

Jeg møder også rigtig mange par i min klinik, hvor parforholdet lider under dette. Når den ene part er introvert og den anden er ekstrovert. Der vil før eller siden kunne komme gnidninger, fordi den ene holder mere af hjemlig hygge, nyde sit eget selskab og ikke nødvendigvis, have brug for de store mængder af mennesker. Den ekstroverte kan til gengæld mærke en rastløshed, hvis der ikke er aftaler med andre mennesker, i en enten kortere eller længere periode.

Disse par (og lad mig lige slå fast, at rigtig mange parforhold har en af hver) kan have store skænderier omkring "hvem der har mest ret" i forholdet, og hvilken fremgangsmåde der er mest rigtig, og endnu værre når de rammer hinanden med, at være forkert i forhold til den anden.

Der gælder det selvfølgelig om at være tro mod sig selv. At forklare hvordan det er at være lige præcis mig, fordi det er helt okay at være præcis den man er. 

Herefter skal du kigge indad og mærke, hvad der er mest rigtigt for dig. Hvis du har brug for tid med dig selv, for at lade op og være glad indeni, så sørg for at skrive de tider ind i kalenderen. Hvis din partner derimod har brug for mere tid med venner/interesser, så er det også okay - prøv ikke at sidde lårene af en ekstrovert, ved at holde vedkommende hjemme i hulen, uden at se mennesker. For der skal være plads til den enkelte. 

Til gengæld får du en glad partner, hvis der bliver taget hensyn til individualiteter, og på den måde bliver alle mere glade og tilfredse i parforholdet.

Introverte har også meget svært ved smalltalk. Dvs små hurtige overfladiske samtaler, hvor der kun snakkes om vejr og vind. Det er svært for en introvert at sætte den slags samtaler igang, da de ikke ser den store mening med med dem. De er derimod eminente til at føre dybere samtaler i små hold/grupper, så ofte vil du kunne have en fantastisk dialog med introverte, da jeg oplever de er meget dybe mennesker. 

Så det med at have få nære venner eller nærmere blot en enkelt, kan også for nogle introverte være af stor betydning, uden at de ønsker at blive beskyldt for, at holde sig udenfor fællesskabet. 

I skrivende stund tænker jeg, at de 40 procent af introverte, måske endda er i underkanten. I egen familie tæller vi 5 personer. Vi voksne er én af hver, og blandt vores 3 voksne børn, er 2 introverte og 1 ekstrovert. Så ved bevidstheden omkring mere fokus på dette emne, viser det sig nok nærmere at vi er halvt af hver, og måske hælder de introverte i overtal, der er bare stadig mange, som ikke ved hvorfor de agerer og har det, som de har det. Og derfor forsøger at tilpasse sig den ekstrovertes verden.

Til dig fantastiske introvert, spring ud og fold dine vinger ud - nyd livet og dine private stunder. Jeg elsker dig og alle dine hemmeligheder.. Og du er præcis som du skal være <3

Har du brug for en alieret, få gode råd til at være introvert og begå dig, så er du velkommen til at bestille en aftale hos mig, hvor du kan fortælle om det at være dig :-)


Varme tanker og kram
Linda

De 7 mindfulness principper

Posted on December 5, 2014 at 5:11 AM Comments comments (3)
De 7 principper i mindfulness

Da jeg vågnede til morgen, startede jeg ligesom mange andre dage, med at vælge dagen til. Det betyder for mig at være bevidst om, at dagen bliver dejlig og jeg tager imod med åbent og positivt sind.

Jeg vælger at starte dagen, og beslutte mig for at den skal være positiv og glad. Det fik mig til at tænke på, at jeg i min praksis møder mange negative mennesker, som bestiller en session alene af den grund: HJÆLP MIG MED AT BLIVE POSITIV.

Som den kloge læser nok har regnet ud, kan jeg ikke hjælpe personen med dette, hvis personen ikke selv har overskud til at gå vejen. Jeg kan støtte undervejs og bidrage med egen erfaring, uddannelser og eget positive sind. Men vejen skal vi som menneske selv vælge til og ønske at gå.

Der kommer med sikkerhed udfordringer undervejs, og nogle sandheder der er mindre rare end andre, som man skal face.

Derfor tænkte jeg at denne fredag, skulle stå i mindfulness tegn, da vi ikke kommer udenom at være mindfull, hvad det så end betyder for den enkelte, for at kunne forandre og ændre tilstande, der ikke længere gavner os.

Derfor vil jeg herunder opliste de 7 mindfulness principper, som er faste principper atleve efter, hvis du ønsker den positive forandring. Læs dem igen og igen, begynd at integrer dem. 

Hvis du har spørgsmål til uddybelse, er du velkommen til at skrive og jeg vil uddybe. Rigtig glædelig 5 december og ha en fortræffelig weekend.

1. Åbenhed (Mød verden med et fuldstændigt åbent sind) 

2. Ikke-dømme eller bedømme andre (Oplev det, der er, uden at vurdere) 

3. Tillid (både til dig selv og omverdenen) 

4. Ikke-stræbe (nyd vejen hen til målet) 

5. Tålmodighed (venlighed over for andre og dig selv) 

6. Accept (lær at sige PYT) 

7. Giv slip (kom videre og lad det ligge)

Hvorfor vente til i morgen, med at begynde at leve efter disse nye overbevisninger, hvis du kan starte allerede idag <3


Foredrag med Carl-Mar Møller hos 2BB2

Posted on March 20, 2014 at 6:06 PM Comments comments (4)
Carl Mar gæster ny praksis i Spurvegården
Hvidovrepigen Linda Ramsing har åbnet praksissen 2BB2 og inviterer på spændende foredrag på torsdag


Linda Ramsing, der er uddannet psykoterapeut med speciale i parterapi, sexologi og mindfulness, har her i vinter åbnet sin egen praksis i Hvidovre, efter at have overtaget 
psykologhusets gamle lokaler i Spurvegården 28. 

Den nye praksis hedder 2BB2, hvor hun blandt andet tilbyder parterapi, sexologisk rådgivning, gruppe terapi, work shops, tantra grupper og foredrag.

Og lige præcis et spændende foredrag byder hun på, når den meget ¿berygtede¿ sexolog og parterapeut samt foredragsholder Carl-Mar Møller, på torsdag den 6. februar gæster hendes praksis og holder foredrag om ¿hvordan vi vedligeholder kærligheden¿ både i det lange parforhold, men også i de mange sammenbragte familier.

Provokatøren der med sin mere end 30 år lange karriere, kendes som Danmarks par og psykoterapeut nr. 1. Ham der åbent tør tale om tabuer og holdninger.På sin helt egen charmerende maskuline og til tider platte facon, tager han os med rundt om parforholdet, og fortæller om hvordan vi plejer og vedligeholder kærligheden, så vi kan forblive gode forældre og kærester hele livet.Carl-Mar er også alt muligt andet, nemlig manden der har en uendelig viden om kærlighed og parforhold.

Han er super intelligent og kniv skarp når han folder sig ud, både til glæde for de mange der har oplevet hans foredrag, men også til stor glæde for de over 300 terapeuter han igennem årene har uddannet.I pausen sælger Carl-Mar sine fantastiske bøger om mænd, kvinder og parforhold, og han signerer gerne dit personlige eksemplar.- 

Gå ikke glip af denne spændende aften, prisen er kun kr. 150,- pr. person, siger Linda Ramsing.Der vil være salg af øl, vand, vin, kaffe og te i pausen. Baren åbner kl. 18.30Man kan bestille pladser på mail til foredrag2bb2.dk.

Hvorfor er det så svært ?

Posted on March 14, 2014 at 9:33 AM Comments comments (2)
På denne B&B dag som jo er blevet mændendes officielle dag, hvor de skulle kunne se frem til bøf og blowjob ;-)

Jeg nyder det smukke forårsvejr der har hængt over Danmark hele ugen, det er helt fantastisk og sikke en energi og glæde der automatisk følger med.

Jeg har bemærket at jeg har rigtig mange par i terapi i øjeblikket, som har samme overskrift for deres problemstilling.

Parret har typisk været sammen ca. 10 år, de har fået de der 2 obligatoriske børn (Statistikken siger stadig danskerne får 1,8 barn) Hus og 2 biler. De fleste er heldigvis trods finanskrisen stadig i job, men men men... Så sidder de her, fordi kvinden er gået helt kold, hun kan ikke mærke om hun vil blive i forholdet, om hun virkelig elsker manden endnu, der er ingen seksuel gnist og lyst mere om hun kan se dem sammen på den lange bane.

Her bliver parforholdet jo virkelig sat på en prøve, for shoud I stay or should I go??

Kvinderne starter med at være den søde hjælpsomme kæreste, hun forkæler sin kæreste og gør en masse godt for dem begge. Hun får et par børn som hun sætter alt ind på, skal være de "perfekte" afkom, der i hvert fald IKKE skal opleve alt det, parret selv har oplevet i deres barndom.

Nu arbejder kvinden altså fuldtid, passer hus og børn og kan så ikke forstå hvorfor kærligheden og sexlivet falmer. Blot det at have 2 børn svarer til en 25 timers arbejdsuge, har du så et job ved siden af på mellem 30-40 timer, og så oveni hatten et hus/have der skal holdes med alt hvad det indebærer, ja så kan du smække 10-15 timer oveni - altså har kvinden påtaget sig en arbejdsuge på min. 70 timer. Naturligvis forudsat at hun "glemmer" at bede om hjælp.

Det er ikke sikkert hun lige havde forudset det, og nået at afstemme den forventning med partneren inden de satte sig hårdt i det.

SÅ når du kære kvinde mister lysten, energien og overskuddet, så sæt dig lige ned og mærk efter. Kunne det tænkes at nogle af skænderierne handler om, at du er udbrændt og ikke får tid til dig selv? At du ikke føler det bliver anerkendt som værende et hårdt og krævende arbejde at være mor og kvinde? 

Tag en dyb snak med din partner, vær åben, ærlig og sårbar - fortæl hvorfor du mangler energi og at du vil blive glad hvis du får hjælp til det og det. Din partner ønsker med sikker hed at se dig glad, for når du er glad er han glad, så find sammen melodien igen.

Han kan ikke bare regne ud, hvad du gerne vil have han gør, han er ikke tankelæser og bliver det heller aldrig. Og hvordan skal han vide at alt det du bidrog med glæde til, i starten af jeres forhold , nu pludselig tager alt din energi og overskud? Ofte har vi selv sat de behov vi ønsker at få dækket, men glemt at afstemme med vores partner.

Lad paraderne falde og støvet ligge, det er ikke vigtigere end at vedligeholde kærligheden. Når I begge får stillet det fysiske behov for nærvær, dybe snakke og grin - så er der alt andet lige et større overskud til, at hjælpes ad med alle de daglige pligter. 

Husk at det vigtigste for jeres børn, er at opleve en kærlig og glad mor og far, der kan kysse og kramme og grine sammen, det vil de aldrig ønske at bytte for et hjem der stråler og dufter af ajax mens haven står snorelige, og mor og far skændes og straffer hinanden med kølig afvisning.

Så åben hjertet og ha en rigtig dejlig weekend med eller uden Beef and blowjob;-)

Kæreste øvelse

Posted on February 25, 2014 at 2:48 PM Comments comments (272)
FORMÅL: At afsløre nogle sider af dig og din kæreste, som kan have stor indflydelse på jeres kærlighedsforhold og konflikter. 

1. Hvad har du svært ved at tale med din partner om?
2. Hvad har du svært ved at bede din partner om ?
3. Hvornår har du svært ved at sige nej og hvad gør det ved dig ?
4. Hvad bruger du din kæreste til ?
5. Hvorfor er du sammen med din kæreste ?
6. Hvad har du svært ved at modtage fra din kæreste ?
7. Hvad har du svært ved at gøre i forhold til din kæreste ?
8. Hvilke barnlige forventninger har du i forhold til din kæreste ?
9. Hvad har DU svært ved at give din kæreste ?
10. Hvilke voksne forventninger har du til din kæreste ?
11. Hvilke følelser har du svært ved at vise din kæreste ?
12. Hvilke behov får du ikke dækket af din kæreste ?
13. Hvordan får du dækket de behov din kæreste ikke kan dække ?
14. Hvad vil du ikke gøre for din kæreste ?
15. Hvilke krav har du til din kæreste ?
16. Hvad kan du godt lide ved din kæreste ?
17. Hvad kan du ikke lide ved din kæreste ?
18. Hvad vildu gerne respekteres for ?
19. Hvad kan du godt lide ved dig selv ?
20. Hvad er spillereglerne i en konfliksitutation, hvis du skal bestemme reglerne ?
21. Hvilke drømme har du om fremtiden ?
22. Hvad kan ødelægge dine følelser for en kæreste ?
23. Beskriv dit drømmebillede af en kæreste ?
24. Hvad får dine følelser overfor din kæreste til at vokse ?
25. Hvad sker der med dig når du føler dig presset ?
26. Hvornår tager du afstand til din kæreste ?
27. Hvad skal din kæreste gøre, for at du får lyst til at komme tættere på ?
28. På hvilken måde vil du have omsorg fra din kæreste ?
29. På hvilken måde udøver du magten over din kæreste ?
30. Hvad gør din kæreste glad ? 
31. Hvad gør din kæreste vred ?
32. Hvilken dejlig oplevelse sammen med din kæreste husker du bedst ?
33. Hvad tror du din kæreste synes om din evne til at leve dig ind i hans/hendes problemer ?
34. Hvordan har du det med at sige undskyld, og hvornår gjorde du det sidst ?
35. Hvis der var penge nok, hvad tror du så din kæreste ville ønske sig ?
36. Hvis der var penge nok hvad ville du så ønske dig ?
37. Hvilke sider af dig selv må din kæreste ikke opdage, og hvad tror du der sker hvis din kæreste alligevel opdager disse sider ?
38. Hvilke lighedspunkter er der mellem din kæreste og dine forældre ?
39. Hvad gør du aktivt for at finde ud af, hvad din kæreste forventer af dig ?
40. Hvad gør din kæreste seksuelt ophidset ?

Mennesker i trafikken

Posted on January 27, 2014 at 5:44 AM Comments comments (1)
Her til morgen falder så den første rigtige sne over Danmark. Det vil sige vejene kan være farligere at færdes på, der fyger bunker af sne fordi det stormer samtidigt. Ikke alle har fået vedligeholdt eller råd til vedligeholde bilen, dvs. en luksus som nye vinterdæk ikke er obligatorisk for alle.

Det ved jeg af erfaring, fordi min mand er selvstændig med pladeværksted og autolakering, og det vælter altid ind med skader når denne årstid opstår - til trods for vi jo bor i et land med 4 årstider <3

Heldigvis oplevede jeg mange til morgen, der kørte i inderste bane og blev der, til trods for at yderste bane på motorvejen var fri.

Og så alligevel kommer der biler, som kører helt op i "røven" på andre, og presser med lygter og utålmodighed, til trods for at selv et vognbaneskift, kan være ubehageligt i sådan et vejr.

Det handler selvfølgelig overhovedet ikke om ham der vælger at køre langsomt, hverken i inderste eller for den sags skyld yderste bane - det handler ene og alene om den der presser andre. 

Kæreste dig, du får intet ud af at være så agressiv i trafikken, heller ikke selvom vejret arter sig til sit smukkeste. Giv tid, giv plads, giv ro og venlighed til dine med passagerer i trafikken, og sig flere gange til dig selv i løbet af dagen mens du færdes i trafikken, at alt er præcis som det skal være, og jeg kommer frem når jeg kommer frem.

Tænk hvad en så lille ændring kunne medfører i det lange løb - mere kærlig venlighed mellem os sølle 5.000.000 danskere - hvoraf under halvdelen kører dagligt i bil.

Kig ind af når du får dine raseri udbrud, hvor du presser med bilister, og får lyst til at slå dem. Det handler alt sammen om din egen ubearbejdede vrede, en vrede der slet ikkehar noget med bilisterne at gøre, men om din egen baggrund og din egen indre kritiske stemme. Hvad den helt præcist siger til dig, ved kun du - men det er jo blot tanker og gamle overbevisninger, som du for længst har overlevet og rejst dig fra. 

Da du må være minimum 18 år, er du altså voksen og har overlevet barndommens kritiske forælder og dennes stemme, som måske har været kritisk og ikke givet dig den ros og anerkendelse du sukker efter. 
Men det gode er at det aldrig er for sent, at få en lykkelig barndom - så start med dig selv idag, ros og anerkend dig selv, og du kan jo starte med at være bevidst om det, næste gang du færdes i trafikken. I stedet for de gamle vaner, som på ingen måde gavner dig eller gør dig særligt glad og fri - så prøv at giv plads...

Næste gang du mærker modstand eller selv bliver presset/generet i trafikken, så prøv at sige PYT - jeg giver slip for jeg kan alligevel ikke ændre noget, så vink den der presser frem med et smil, og elsk dig selv for at have ændret en kedelig opførsel i trafikken, til faktisk at opdage du kan se dig selv i spejlet med et stort smil..

Kør pænt og pas godt på jer selv og hinanden derude

Kærlige tanker fra en med bilist <3

Juleferien sig nærmer

Posted on December 18, 2013 at 8:15 AM Comments comments (3)
Og du kan næsten ikke vente, kender du ikke den følelse....

Dine forventninger til den kommende juleferie, kan handle om fred og ro, nu skal vi rigtig slappe af og indhente alle de fede film vi har på lager, gå lange ture hånd i hånd, besøge de mennesker vi har glemt i årets løb og måske endda elske lidt mere og få taget hul, på den der kama sutra bog eller tantra bog vi har haft liggende og samle støv

Og så pludselig står du midt i ferien, og den blev alt andet end det du havde drømt om... 

I farer rundt og bytter julegaver, besøger mennesker der ikke er samme sted som jer, ender på kedelige udstillinger og i stopfyldte centre. Og så vil I faktisk slet ikke se den samme film, og din kæreste er da ualmindelig træt, og slet ikke i humør til det der med mere elskov.

Hvad gør I for at undgå dette?

1. Sæt jer ned aftenen før jeres ferie starter, og tænd alle de der hyggelige adventlys og kalenderlysets sidste dage.. Sæt god gammel julemusik på anlægget, læg børnene i seng hvis I har sådan nogle og kryb sammen i sofaen med et glas gløgg eller bare god rødvin..

- Tag hver et stykke papir og skriv nu DINE forventninger ned, til juleferiens indhold, 3-5 punkter for ikke at stresse den væk. Jeg forventer at.....: Og husk DU kan/skal ikke forsøge at gætte din kærestes tanker, men blive på egen bane, og kun tænke på hvad DU forventer kunne være en dejlig stund for jer/familien.

- Når I til sidst sammenligner listerne, kan det godt være de ikke er ens, og heldigvis for det - det er jo bare tegn på i er 2 forskellige individer med hver jeres behov og lyster. Så kan I aftale i hvilken rækkefølge de betyder mest, og om hvor der evt. må indgås kompromis. Husk det ikke kun er den ene der skal have alle forventninger opfyldt. Et forhold indgås i lyst og nød, medgang og modgang - så strukturer jeres forventninger på bedst mulige måde for alle.

2. Sørg for at I undervejs i ferien, tager et break hver for sig, det kan være en lille halv time om dagen, hvor I lige trækker jer og helt lovligt, får lov at være alene med en bog, et blad eller strikkepindene. Aftal I på forhånd indvier kæresten i det behov, og at der ikke går noget fra kæresten af den grund. Tvært imod kan I samle ny energi til resten af dagen. 

Hvis I ikke får det sagt, bliver det måske en pause med dårlig samvittighed, og en snerren hvis kæresten kalder før tiden er nydt. Ved at aftale det forinden, kan din kæreste måske oveni købet, få lyst til at hente en kop kaffe, eller det varme tæppe og de bamsede sutsko og varme dig med.

3. Den med ferie=sex - forventes af mange mænd, for nu er lillemor ikke presset og træt, så skal den have en tur i lysekronerne ;) Men ikke altid tænker lillemor på samme måde, men drømmer i stedet om at julen er hjerternes tid, og dermed ferie=romantik. 

Altså lillefar, jo flere kys, kram, små kærtegn på kinden eller henover armen, et lille hvisk i øret og et møs i nakken, kan være starten på at lillemor åbner sit hjerte og dermed sit skød.

Og lillemor husker du at rose hans ædlere dele, give den et lille morgenkys eller håndkram, så er der stor sandsynlighed for, at han er meget mere lydhør overfor hvad du ønsker i ferien.

Jeg håber at disse små nyttige tricks kan hjælpe jer, hvis I allerede nu fornemmer tonerne er begyndt at gå lidt for højt, og dermed lægge låg på en ellers længe ventet juleferie.

Mange juleknus fra
Linda


Rejsningsbesvær og præstationsangst

Posted on December 13, 2013 at 5:43 PM Comments comments (2)
Der findes mange niveauer og baggrunde for at problemer med rejsning og præstation kan opstå.

Den klassiske model er som oftest, at manden kan have problemer med at holde rejsningen, når han er sammen med en kvinde han holder rigtig meget af, og derfor rigtig gerne vil være sammen med og tilfredsstille.

I kampen for at gøre alting så godt, vise sig fra sin bedste side og give hende noget godt med hjem, er der alt for meget fokus på det skal være perfekt, og derfor svigter potensen.

For at finde ud af om der er noget fysisk galt, kan manden stille sig selv 2 spørgsmål:

Kan jeg få rejsning når jeg er med mig selv og onanerer? Hvis svaret er JA og at rejsningen ikke falder under onani, er der endnu et spørgsmål...

Kan jeg få rejsning med en tilfældig kvinde, hvor der ikke stilles krav fordi der ikke er følelser og forhold i klemme?

Er svaret også JA til dette, så er der temmelig sikkert ikke noget fysisk i vejen med dig og din pik.

Du vil kunne få stor glæde af, at snakke med en sexolog om at få nogle værktøjer, til at komme problematikken til livs. Der er selvfølgelig ikke 2 historier der er helt ens, så den endelige opskrift kræver lidt mere viden om den enkelte.

Men der er lys forude <3

Mange kærlige hilsner fra
Sexologen

Rss_feed