LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Linda Ramsings blog

Blog

Stigende antal af mænd der mister sexlysten

Posted on October 22, 2013 at 6:54 PM
Manglende sexlyst...

Flere og flere unge mænd mister lysten til sex med deres partner. Nu er det ikke længere kun kvinderne der finder på undskyldninger, fordi de ikke kan mærke sig selv og dermed ikke har gnisten. Jeg erfarer at mange mænd har en stigende præstations angst eller blot bare ikke har så stor lyst til sex.

Jeg kunne være rigtig interesseret i, at høre nogle gode bud fra jer derude, hvad tror I er årsagen?

Selv tænker jeg at det har noget med mandens maskulinitet vs. kvindens feminitet at gøre. I dag er det blevet mere og mere almindeligt, at manden deltager i det huslige, praktiske og børnene. Det betyder ikke at det er forkert, men jo mere manden ser sig selv med forklæde, bolle bagende og vasketøjs sammen læggende, jo mindre maskulin føler han sig - og dermed fjerner han sig også fra den naturlige sex sult.

Før i tiden var manden den forsørgende drivkraft, ham der nedlagde byttet ude i naturen, og kom hjem og smed foran kvinden, der kunne tilbrede og sørge for det hele slog til.

Han kunne meget nemt gøre det medens han slog sig selv lidt på brystet, og gerne brølede sin sejrs rus. Men idag med vores ligestilling, er manden sat på lige linie, og foretager sig de samme ting som kvinden.

Jeg mener at mandens manddom og maskulinitet svækkes, og når han ikke føler sig attraktiv og maskulin, så mister han også lysten til sex. Kvinden har måske allerede længe før ham, mistet lysten til ham. For hun har faktisk slet ikke lyst til, at gå i seng med sin "bedste ven", der iøvrigt mere opfører sig som "veninde".

Mænd jeg mener I skal mande jer op, så der igen kommer polaritet i forholdet.

Kvinder skal være kvinder, der bevares gerne må bede sin store stærke mand om hjælp.

Og mænd skal stå ved deres maskuline behov, og bevares være sin kvindes stærke klippe.

Det er på tide vi mødes igen, i de rette kønsroller <3

Mange varme tanker fra mig


Categories: Parforhold