LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Linda Ramsings blog

Blog

Juleferien sig nærmer

Posted on December 18, 2013 at 8:15 AM
Og du kan næsten ikke vente, kender du ikke den følelse....

Dine forventninger til den kommende juleferie, kan handle om fred og ro, nu skal vi rigtig slappe af og indhente alle de fede film vi har på lager, gå lange ture hånd i hånd, besøge de mennesker vi har glemt i årets løb og måske endda elske lidt mere og få taget hul, på den der kama sutra bog eller tantra bog vi har haft liggende og samle støv

Og så pludselig står du midt i ferien, og den blev alt andet end det du havde drømt om... 

I farer rundt og bytter julegaver, besøger mennesker der ikke er samme sted som jer, ender på kedelige udstillinger og i stopfyldte centre. Og så vil I faktisk slet ikke se den samme film, og din kæreste er da ualmindelig træt, og slet ikke i humør til det der med mere elskov.

Hvad gør I for at undgå dette?

1. Sæt jer ned aftenen før jeres ferie starter, og tænd alle de der hyggelige adventlys og kalenderlysets sidste dage.. Sæt god gammel julemusik på anlægget, læg børnene i seng hvis I har sådan nogle og kryb sammen i sofaen med et glas gløgg eller bare god rødvin..

- Tag hver et stykke papir og skriv nu DINE forventninger ned, til juleferiens indhold, 3-5 punkter for ikke at stresse den væk. Jeg forventer at.....: Og husk DU kan/skal ikke forsøge at gætte din kærestes tanker, men blive på egen bane, og kun tænke på hvad DU forventer kunne være en dejlig stund for jer/familien.

- Når I til sidst sammenligner listerne, kan det godt være de ikke er ens, og heldigvis for det - det er jo bare tegn på i er 2 forskellige individer med hver jeres behov og lyster. Så kan I aftale i hvilken rækkefølge de betyder mest, og om hvor der evt. må indgås kompromis. Husk det ikke kun er den ene der skal have alle forventninger opfyldt. Et forhold indgås i lyst og nød, medgang og modgang - så strukturer jeres forventninger på bedst mulige måde for alle.

2. Sørg for at I undervejs i ferien, tager et break hver for sig, det kan være en lille halv time om dagen, hvor I lige trækker jer og helt lovligt, får lov at være alene med en bog, et blad eller strikkepindene. Aftal I på forhånd indvier kæresten i det behov, og at der ikke går noget fra kæresten af den grund. Tvært imod kan I samle ny energi til resten af dagen. 

Hvis I ikke får det sagt, bliver det måske en pause med dårlig samvittighed, og en snerren hvis kæresten kalder før tiden er nydt. Ved at aftale det forinden, kan din kæreste måske oveni købet, få lyst til at hente en kop kaffe, eller det varme tæppe og de bamsede sutsko og varme dig med.

3. Den med ferie=sex - forventes af mange mænd, for nu er lillemor ikke presset og træt, så skal den have en tur i lysekronerne ;) Men ikke altid tænker lillemor på samme måde, men drømmer i stedet om at julen er hjerternes tid, og dermed ferie=romantik. 

Altså lillefar, jo flere kys, kram, små kærtegn på kinden eller henover armen, et lille hvisk i øret og et møs i nakken, kan være starten på at lillemor åbner sit hjerte og dermed sit skød.

Og lillemor husker du at rose hans ædlere dele, give den et lille morgenkys eller håndkram, så er der stor sandsynlighed for, at han er meget mere lydhør overfor hvad du ønsker i ferien.

Jeg håber at disse små nyttige tricks kan hjælpe jer, hvis I allerede nu fornemmer tonerne er begyndt at gå lidt for højt, og dermed lægge låg på en ellers længe ventet juleferie.

Mange juleknus fra
Linda


Categories: Parforhold