LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Linda Ramsings blog

Blog

Foredrag med Carl-Mar Møller hos 2BB2

Posted on March 20, 2014 at 6:06 PM
Carl Mar gæster ny praksis i Spurvegården
Hvidovrepigen Linda Ramsing har åbnet praksissen 2BB2 og inviterer på spændende foredrag på torsdag


Linda Ramsing, der er uddannet psykoterapeut med speciale i parterapi, sexologi og mindfulness, har her i vinter åbnet sin egen praksis i Hvidovre, efter at have overtaget 
psykologhusets gamle lokaler i Spurvegården 28. 

Den nye praksis hedder 2BB2, hvor hun blandt andet tilbyder parterapi, sexologisk rådgivning, gruppe terapi, work shops, tantra grupper og foredrag.

Og lige præcis et spændende foredrag byder hun på, når den meget ¿berygtede¿ sexolog og parterapeut samt foredragsholder Carl-Mar Møller, på torsdag den 6. februar gæster hendes praksis og holder foredrag om ¿hvordan vi vedligeholder kærligheden¿ både i det lange parforhold, men også i de mange sammenbragte familier.

Provokatøren der med sin mere end 30 år lange karriere, kendes som Danmarks par og psykoterapeut nr. 1. Ham der åbent tør tale om tabuer og holdninger.På sin helt egen charmerende maskuline og til tider platte facon, tager han os med rundt om parforholdet, og fortæller om hvordan vi plejer og vedligeholder kærligheden, så vi kan forblive gode forældre og kærester hele livet.Carl-Mar er også alt muligt andet, nemlig manden der har en uendelig viden om kærlighed og parforhold.

Han er super intelligent og kniv skarp når han folder sig ud, både til glæde for de mange der har oplevet hans foredrag, men også til stor glæde for de over 300 terapeuter han igennem årene har uddannet.I pausen sælger Carl-Mar sine fantastiske bøger om mænd, kvinder og parforhold, og han signerer gerne dit personlige eksemplar.- 

Gå ikke glip af denne spændende aften, prisen er kun kr. 150,- pr. person, siger Linda Ramsing.Der vil være salg af øl, vand, vin, kaffe og te i pausen. Baren åbner kl. 18.30Man kan bestille pladser på mail til foredrag2bb2.dk.

Categories: Nyheder i biksen