LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Linda Ramsings blog

Blog

Foredrag med Robert Lubarski

Posted on January 19, 2015 at 6:45 AM
Det er mig en stor glæde, at kunne præsentere og byde velkommen til Robert Lubarski i min klinik torsdag d. 5.2.15 kl. 19-21.

Robert er kendt for sit mangeårige samarbejde med Joan Ørting, og er selv uddannet Sexolog, parterapeut og kærlighedsshaman. Udover det har han undervist sexolog elever og været censor på Joans uddannelser.

Han deltig i tv programmet SEXOLOGERNE sammen med Joan Ørting, og har selv lavet en del tv programmer, bl.a hvor han lærte unge mænd at finde ind til deres seksualitet og elske sig selv mere. 

Robert er med sin spirituelle tilgang og med sit varme og åbne hjerte, en mand der aldrig bliver kedelig at opleve. Han formår lige at komme derind og ramme hjertet, hvor nogen i årevis har forsøgt at lukke af og være distanceret. Men er der noget bedre, end at være åben og modtagelig for alt den kærlighed som bare venter på, at vi tager imod med åbne arme <3

Tilmeld dig dette smukke foredrag, enten du er single og tager en ven/veninde med, eller er i et parforhold, så tag partneren med til dette kærlige møde.

Jeg glæder mig til at se dig.

Tilmelding via dette link:

https://billetto.dk/da/events/hvordan-elsker-man-en-kvinde-8889d5


Categories: Kærlighed