LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Linda Ramsings blog

Blog

Legat til sexolog studerende

Posted on July 15, 2015 at 10:48 AM
Karen Sundtoft har skrevet denne klumme, som kan være interessant for dig der ønsker at blive sexolog, eller allerede er igang med uddannelsen - måske lige har afsluttet den?

Endelig et legat til sexolog-studerende
Det er dyrt at blive uddannet sexolog! Det er dyrt, og der er ikke mange penge at hente gennem legater. Så skal man i hvert fald være virkelig kreativ. J

eg har bedt Linda om lov til at skrive en klumme her på hendes hjemmeside for at fortælle lidt om Alor-legatet (alor.dk/legat), som er det første legat stilet direkte mod sexolog-studerende og nyuddannede sexologer.

Mit navn er Karen Sundtoft. Gennem de sidste fem år har jeg blogget om seksualitet og holdt foredrag om det, men det er svært at få til at løbe rundt som enmandshær, så i februar købte jeg mig ind i alor.dk og har siden blogget gennem BlogAlor.

alor.dk er en webshop for sexlegetøj, men udover at hjælpe danskerne med at vælge det rigtige sexlegetøj via guides og anmeldelser, vil vi også rigtig gerne sende god viden og information ud.Og så vil vi gerne være med til at sikre, at der bliver uddannet flere dygtige sexologer - for det er der brug for! Men som sagt er det tungt for pengepungen at blive sexolog.

Vi håber at få udbredt Alor-legatet. Det kan søges af studerende og nyuddannede sexologer, og der er 10.000 kr. til modtageren. I år er der endda også 3.000 kr. som et ekstra legat til endnu en studerende.

Rent praktisk er der deadline for indsendelse af ansøgning d. 17. september 2015, og modtagerne af det store og lille legat bliver udtaget d. 17. oktober 2015. Vi skal modtage max 2 A4-sider af max 2400 anslag pr. side, og de skal sendes til [email protected]

I ansøgningen vil vi gerne vide, hvorfor du brænder for det her? Hvad er dine mål, ideer, visioner i forhold til sexologien, og hvorfor kommer du til at gøre en forskel?

Det bliver primært mig, der kommer til at sidde og læse jeres ansøgninger, og det glæder jeg mig virkelig meget til! God skrivelyst!

Categories: Sex og samliv

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

100 Comments