LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Foredrags Kalender

Tilmelding på: [email protected] 

Tidligere afholdte foredrag:

Torsdag d. 5. februar 2015 kl. 19-21

Jeg glæder mig meget til at byde Sexologen og kærligheds shamanen Robert Lubarski velkommen, hos mig i kærlighedskælderen, for at holde sit nyeste foredrag: HVORDAN MAN ELSKER EN KVINDE.

Robert formår på sin helt egen spirituelle og kærlige måde, at inddrage hele sit publikum på en tryg og kærlig måde. Han har et stort hjerte og en varm og ærlig måde at give sit budskab på. Hvad enten du er single eller i forhold, så er dette foredrag lige potentielt. Så gør dig selv en tjeneste, og tag fat i partneren eller bedstevennen, og kom forbi denne aften - hvor du har mulighed for at opleve Robert tæt på, til denne spændende aften i kærlighedens tegn. 

Pris kr. 150,- pr person. Du bestiller på nedenstående link:

Baren åbner for salg af øl, vand og vin kl. 18.30

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Torsdag d. 4. september 2014

Denne aften gæster Susanne Mikaella Veierbæk fra Livsglædecentret os, hun er tantramassør og uddannelsesleder og har for ganske nyligt udgivet dvd'en "Tantra for livet" - hvor hun guider folk i at lære at give og modtage tantra massage. En aften fyldt med kærlighed og livsglæde - kom og lyt med.

Baren åbner kl.18.30 og foredraget starter kl. 19.00 og varer til ca. 20.30 - Tilmelding via mail til [email protected] Prisen er kr. 150,- pr. person

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag d. 21. Marts 2014 

Jeg ruller den røde løber ud, for kærligheds kælderen får besøg af ingen ringere end selveste Prince Oflove, direkte fra kærlighedsinstituttet i San Diego.

Denne aften handler om singler og selvværd, og giver styrke til dig som single eller i parforhold, der gerne vil rulle din indre power ud, tro mere på dig selv, have scorertricks til en aften i byen, eller måske blot for at score din egen kæreste på ny.

Der bliver gang i den, så start aftenen her og tag måske direkte ud i bylivet efterfølgende, og afprøv nye teknikker og gode råd.

Pris kr. 100,-

Der vil være salg af øl/vand/vin i pausen, baren åbner kl. 18.30

Prince Oflove efter en dejlig aften, her omgivet af sit harem :-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Torsdag d. 6 Februar kl. 19.00-21.30 

Det er mig en ære at kunne præsentere CARL-MAR MØLLER der med sin 30 år lange karriere som Danmarks parterapeut nr. 1. Manden som hele danmark kender - gæster kærligheds kælderen hos 2BB2 i Hvidovre.

Carl-Mar er provokatøren der trigger ved folks holdninger og de tabuer ingen taler højt om.

På sin helt egen maskuline og til tider platte facon, tager han os med rundt om kærligheden og hvordan vi plejer og vedligeholder den, så vi kan forblive gode kærester hele livet.

Men Carl-Mar er også alt andet, nemlig manden der har en viden om kærlighed og parforhold, som vi andre kun kan drømme om. Han er super intelligent og kniv skarp når han folder sig ud, både til glæde for de mange der har oplevet hans foredrag, men også til stor glæde for de over 300 terapeuter han har uddannet, og ikke mindst de krigsveteraner med ptsd, som han nu er igang med at uddanne til ptsd terapeuter, som kan rådgive og støtte vores hjemvendte soldater fremadrettet. Et fantastisk stykke arbejde, som han gladeligt deler ud af.

Han er manden der har et hjerte af guld, og han deler vidt og bredt ud af sin viden og erfaring.

I pausen sælger Carl-Mar sine fantastiske bøger om mænd, kvinder og parforhold, og han signerer gerne dit personlige eksemplar.

Pris kr. 150,- 

Der vil være salg af øl/vand/vin og te/kaffe før foredraget og i pausen. Baren åbner kl. 18.30

Torsdag d. 9 januar 2014 kl. 19.00-21.00

Gæster Anette Stentoft kælderen, og holder foredraget VEJEN UD - En incest overlevers kamp for et anstændigt liv.

Anette er en meget hjertevarm pige, der med sin empatiske tilgang til mennesker, fanger lytternes opmærksomhed i sin egen gribende historie, om at gøre op med offerrollen og mærke kærligheden.

Pris kr. 80,-

Der vil være salg af øl/vand/vin, baren åbner kl. 18.30