LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

NLP og Hypnoterapi 

Hypnoterapi er en kombination af hypnose og terapi. Det er en er en trancetilstand, hvor du stadig er vågen.

Eksempel på trance, som du sikkert allerede kender, er dagdrømme, meditation, blid massage, tilstanden lige før søvn og følelsen af at flyde i vandet eller at køre i bil og pludselig tænke, hvordan er jeg kommet hertil.

Vi har alle derfor prøvet at være mere eller mindre i trance flere gange. Trance er vores naturlige evne, til at være i kontakt med vores ubevidste sind.

Ved at komme i kontakt med det ubevidste sind via hypnose, kan der opnås ændring af de uhensigtsmæssige tanker, som det bevidste sind handler ud fra. Og på den måde kan klienten opnå ændringer af adfærd og gamle vaner, som ikke længere er gavnlige og hensigtsmæssige.

NLP er en forkortelse af:

Neuro

Lingvistisk

Programming

og anvendes til at skabe og opnå forandringer og succes med det du ønsker at forbedre.

NLP coaching og terapi

Er en effektfuld psykologisk metodik. Som alle går ubevidst rundt og gør hele tiden. Denne metode rummer en meget omfattende praktisk viden om, hvordan vi mennesker bevidst kan bruge vores sinds eget ubevidste sprog til at skabe positive forandringer for os selv og andre.

NLP beskæftiger sig med:

  1. Omgivelser
  2. Adfærd
  3. Evner og færdigheder
  4. Værdier og overbevisninger
  5. Identitet
  6. Spiritualitet

NLP psykologi fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet.

NLP er en terapeutisk samtale, hvor klienten bevidstgøres om egne muligheder for forandring ved at finde ind til egne ressourcer. Når samtalen afsluttes med hypnoterapi opnås forandringen ved at lagre ny mere hensigtsmæssig adfærd i underbevidstheden “Det Ubevidste Sind”.