LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Parterapi i Frederiksværk

Åbningstider i Frederiksværk efter aftale

Når et par søger parterapi, har problemerne som regel varet længere tid. Og det er desværre ikke ualmindeligt, at mange venter meget længe før de får taget ansvar. Men fortvivl ikke for de fleste kommer godt igennem et forløb og ender med mere nærvær og kærlighed til hinanden end nogensinde før.

Vil i have færre konflikter? Mere gnist og kærlighed tilbage i forholdet? Mindre kaos og uro? Mere nærvær? Større forståelse for partneren? Et spændende sexliv? Slippe skænderierne om de praktiske ting i hjemmet? Og du kan sikkert selv tilføje et ønske eller 2...

Så tag ansvaret for dig selv og dit parforhold, og invester i personlig udvikling og et godt parforhold.

Utroskab skaber oftest mistillid og stort kaos i parforholdet. Det kræver tid at genvinde tilliden. Hvis viljen og kærligheden er tilstede, kan det dog lykkes jer, at finde tilbage efter utroskab. Og opnå en endnu dybere forståelse for hinanden og parforholdet, som kan blive fyldt med nærvær og kærlighed.

Parterapien foregår i min praksis, hvor jeg skaber et trygt rum, så I som par kan være helt afslappede.

Anbefalinger fra tidligere klienter:

  • Linda fik os til at føle os meget trygge, og vores frygt for parterapi faldt helt til jorden. Det var en positiv samtale i øjenhøjde, med plads til et grin - så alt føltes helt naturligt.

  • Da vi havde mødt Linda én gang, var vi nødt til at fortælle hende - at hun ligeså godt kunne forberede sig på, at vi skulle "pensioneres" sammen. For vi vil med sikkerhed komme igen til service eftersyn af vores forhold resten af livet, for at forebygge.

  • Vi havde ikke været sammen idag, hvis det ikke havde været for Lindas forståelse, støtte og tålmodighed med os. Tak!

  • Tak for sidst, som altid en behagelig oplevelse. Idag sagde min mand at nu kunne intet nogensinde skille os ad, for uanset hvilke problemstillinger vi løber ind i, så har vi jo Linda til at hjælpe os videre.

  • Linda er så behaglig at snakke med, jeg behøvede slet ikke være nervøs for samtalens forløb, for den guider hun mig trygt og behageligt igennem.

Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid. Tid i Frederiksværk kan IKKE bookes online.