LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Priser og praktisk info

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Parterapi 90 minutter

Kr. 700,-

Fra kl. 16.00 - Kr. 800,-

Individuel samtale & sexologisk rådgivning for enkelt personer 60 minutter

Kr. 400,-

Fra kl. 16.00 - Kr. 500,-


Jeg har kørt med samme priser siden 2013, hvilket jeg glædes over fortsat at kunne tilbyde mine klienter også her i 2022, til trods for corona år og den stigende inflation. 

Book tid ved at udfylde min kontakt formular under fanen "tidsbestilling" eller ved at sende mail med forespørgsel om ønsket tidspunkt til [email protected] 

 


Der er også mulighed for dagtider eller online samtaler.  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Praktisk og vigtig information som du accepterer ved tidsbestilling:

Der betales kontant efter hver session.

Bemærk: Da jeg ikke har indrettet venteværelse, bedes Du/I respektere den aftalte tid, og derfor i fortrolighed overfor andre klienter, ikke ankomme mere end 5 minutter før den aftalte tid. 

Det er også muligt at betale med mobilepay. 

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen eller andre sundhedsforsikringer. Jeg tilbyder som konkurrencedygtigt alternativ, til tilskudsberrettigede psykologer, meget rimelige priser på samtlige samtaler i hele forløbet.

Afbud meddeles venligst senest på dagen kl. 8.00 på mail. Afbudet er gældende når jeg skriftligt bekræfter modtagelsen.

Respekter venligst vores aftaler, da jeg afsætter tid i kalenderen, og bruger tid til forberedelse. Ved udeblivelse uden afbud, opkræves et beskedent gebyr på kr. 250,-

Ved for sent fremmøde betales den fulde pris for den aftalte session, og der er ikke garanti for at den aftalte session kan forlænges i den anden ende, da min tid er tilpasset min forberedelse inden næste klient.

Jeg er ansvarlig for at afslutte terapien til den aftalte tid. Skulle vi mod forventning forlænge en session, er ekstra tiden naturligvis uden beregning for klienten. 

Jeg foretrækker tidsbestilling på sms, mail eller kontaktformularen på hjemmesiden. Men har du et spørgsmål forinden, er du naturligvis velkommen til at bede om en opringning. 

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og jeg er som certificeret terapeut underlagt tavhedspligt. Du skal derfor aldrig være nervøs for at møde mig på gaden, jeg vil helt diskret sende et smil, men aldrig henvende mig til dig. 

Jeg er medlem af Dansk Sexologforening og følger til enhver tid deres etiske retningslinier.

Linda Ramsing * Søndergade 25 * 3390 Hundested * [email protected] * Cvr. 32168302