LINDA RAMSING

CERTIFICERET PSYKOTERAPEUT

Parterapeut * Sexolog * Hypnoterapeut

Rundt om bordet

Kære Kvinde..

Efter opfordring fra kvindelige klienter i min praksis, samt andre nysgerrige kvinder, der interesserer sig for personlig udvikling, kærlighed og seksualitet. Afholder jeg første tirsdag i hver måned: Rundt om bordet fra kl. 19-22

Vi er et mindre forum af dejlige kvinder, der mødes én aften om måneden, i nogle hyggelige timer i mit private hjem.

Jeg vil fra gang til gang bringe et emne op, som jeg vil lave et oplæg/foredrag om, hvorefter vi hver især forholder os til emnet, og udveksler meninger og erfaringer. Det er selvfølgelig muligt, at skrive til mig forinden om ønsker til emner.

På den måde, er det altså ikke påkrævet at du deltager hver gang, men der kan være nye kvinder der deltager fra gang til gang.

Så det er altså også en glimrende mulighed for, at møde nye bekendtskaber. Og ikke mindst få hygget og grint med andre dejlige kvinder. Få talt med andre om de problematikker, vi nogen gange føler vi er ene om at gå rundt med. Og som vores kæreste/mand måske ikke helt forstår sig på.

Der vil max være 6 kvinder i hver gruppe, da det er vigtigt alle får tid, plads og føler sig trygge.

Send mig en mail på: [email protected], hvis du vil høre om næste emne og/eller deltage til næste "Rundt om bordet"

Prisen vil være symbolsk kr. 150,- pr. pers./pr. gang, som inkluderer kaffe/te og frugt/snack. 

Du vil med garanti få større udbytte, end en tur i biffen som koster tilsvarende. Og din mand vil elske de fritimer han får, til at gøre præcis det han har lyst til. På sigt vil din forandring, garanteret gi dig tusindfold igen - Når han får en glad, kærlig og åben kvinde hjem igen.

Jeg glæder mig meget til at se dig.

Vel mødt.

Varme knus fra din SexologCoach

Linda

Linda Ramsing * Hvidovre Parterapi - 2BB2 * 2650 Hvidovre * [email protected]