LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Telefon samtale

Rigtig mange mennesker går i årevis rundt med, en tung byrde af taburiserede emner, de ikke tør fortælle deres familie, venner eller andre relationer om.

Frygten for hvordan omgivelserne vil reagere og evt. dømme en, fylder så meget at den enkelte kan vælge, at gå med hemmeligheden for sig selv i mange år.

Det kan på sigt føre til en masse tilbageholdt skyld, skam og dårlig samvittighed. Det vil før eller siden fylde så meget, at det går udover personens mentale tilstand, selvværd, helbred og måske sociale liv - fordi personen trækker sig tilbage, og går alene rundt med sine følelser og tanker.

Tanken om at føle sig anderledes, enten det er på det personlige plan eller seksualiteten, kan på sigt påvirke sig i negativ retning - hvis du ikke deler det med nogen.

Ofte handler det om at acceptere sig selv, turde stå ved at have den følelse, lyst, fantasi eller tanke. Og første skridt på vejen ud af frygten, kan være at fortælle et andet menneske om det. En uvildig der ikke vil dømme dig eller se ned på dig.

Det er en stor del af terapeutens arbejde, at møde klienten der hvor de er lige nu. Jeg har med min empatiske tilgang og rummelighed for det enkelte menneske, muligheden for at hjælpe dig videre.

Første skridt på vejen for dig, kan være at snakke med en terapeut inden et personligt møde. Derfor tilbyder jeg en personlig samtale over telefonen, hvor du kan være i dine egne trygge omgivelser, første gang du skal åbne dig omkring emner, der indtil nu har været mørklagt og hemmelige for andre. Men telefon samtaler kan også være et supplement, til den personlige én til én terapi, når/hvis der dukker noget op i perioden mellem 2 aftaler.

Samtalen foregår på den måde, at du forinden har sendt mig en mail, hvor du kort beskriver din problemstilling, så jeg kan forberede mig på vores samtale. 

Du overfører inden dagen kr. 200,- til mit konto nr. som står under praktiske oplysninger, eller via mobilepay.

Beløbet dækker en halv times samtale hvor jeg ringer dig op. Du skriver dit telefon nummer, og vi aftaler en fast tid.

Positive og kærlige tanker fra

Linda

Send beskrivelse af problemstilling til [email protected]

2BB2 * V/Linda Ramsing * Spurvegården 28 * 2650 Hvidovre * 

[email protected] * 26 15 26 96 * Cvr.nr. 32168302